Former Governor of the US State of California, US actor Arnold Schwarzenegger poses as he arrives at the Elysee palace on December 12, 2017 in Paris, for a lunch hosted by the French President as part of the One Planet Summit. The French President hosts 50 world leaders for the "One Planet Summit", hoping to jump-start the transition to a greener economy two years after the historic Paris agreement to limit climate change. / AFP PHOTO / ALAIN JOCARD

Életmentő szívműtétet hajtottak végre a legndás testépítőn, színészen és volt kaliforniai kormányzón, Arnold Schwarzeneggeren. A műtét jól sikerült, Schwarzie közvetlenül ébredése után be is jelentkezett a Twitteren, hogy mindenkivel tudassa: I’m back, vagyis visszatértem! Arnoldot kiengedték a kórházból, ezért hamarosan nem lesz akadálya annak, hogy megkezdhesse a Terminator 6 forgatását.

A híresség egy Los Angeles-ben található magánklinikán lábadozott, de már otthonában pihenhet.
A műtét közben egyébként komplikáció lépett fel, így nem tudták a szokásos katéteres eljárással lebonyolítani. Az orvosok ezért felnyitották a mellkasát, de most már teljesen jól van, úgyhogy jöhet a munka a 70 éves sztár számára.

Fotó: AFP