Ha szarul néz ki az asszony… Ha szarul néz ki palid… Vagy csak simán fanatikus a párod? Akkor itt a megoldás! Debreceni Cutler Gym ajándékutalvány. Toljad be a fa alá!

Ezzel a nem mindennapi szlogennel ajánlja Bohos Kornél korábbi testépítő, a debreceni Cutler Gym vezetője karácsonyi portékájukat.

– Ha én kezdőként kaptam volna egy ilyen kártyát, nagyon örültem volna neki. Tudom, a megfogalmazás nyers kicsit, olyan, mint én vagyok – mondta Kornél mosolyogva az Egészségedre.net-nek. – Mindenki úgy tette ki a hasonló akciókat, hogy kellemes ünnepeket kívánt, itt a szeretet ünnepe, stb. De őszintén, vagy célozgatni akarsz a párodnak, hogy ideje mozognia, vagy azért adod, mert tudod, igazán ennek örül. A poszt egyébként marhára tetszett mindenkinek, imádták az emberek. Ezt a karácsonyi ajándékot december 23-ig lehet megvenni, de egyébként egész évben beszerezhető nálunk ajándékkártya. Ez bármilyen időtartamra kiváltható, csak a vásárlón múlik, milyet szeretne – mondta a sportoló.

Mint megszokhattuk, a Cutlerben ezúttal is lehet jótékonykodniuk a vendégeknek. – A pultnál folyamatosan lehet pénzt adományozni a Pacsi Állatmenhelynek, amely az edzőtársamhoz, Vajda Lacihoz áll közel, de gyűjtünk rendszeresen a Hariel Állatmentő Alapítványnak is, akikkel pedig én vagyok szorosabb kapcsolatban. Amikor tavaly a Tündérkör Alapítványon keresztül gyűjtést szerveztünk az állami gondozott gyerekeknek, hazatérvén a szülőföldemre, Kismarjába, felötlött bennem, hogy az otthoni rászorulók számára is szervezhetnénk egy hasonló jótékonysági megmozdulást. Abban biztos voltam, hogy Apámnak is felemelő érzés lesz, hogy a fia elkerült onnan, de mégsem felejtette el, honnan jött és segít a marjaiaknak. Így gyűjteni kezdtük a tartós élelmiszereket, a ruhákat, játékokat, bármit, ami jól jön az ünnepek alatt. Hazavisszük Kismarjába az összegyűlt adományt, és a gyermekjóléti szolgálat, valamint a családom segítségével fogjuk kiosztani.