Jodi Harrison Bauer lesz minden idők legidősebb modellje, aki a Sports Illustratedben szerepel.

Szerkesztő: Kiss Ádám/Sport365.hu

A tökéletes testű fitneszbajnok, Jodi Harrison Bauer lesz minden idők legidősebb fürdőruha-modellje, ugyanis bekerült a Sports Illustrated legszebb hölgyei közé.

Az 59 éves nő úgy véli, hogy az edzőtermeknek újra kellene nyitniuk, mivel a sport segít a mentális egészség megőrzésében.

“Connecticutban a fitnesz-termemet bezáratták, mert a döntéshozók nem értik mi a különbség a nagy edzőközpont és egy kis fitnesz stúdió között. – fakadt ki Bauer. Azért otthon edzek és gyakorolok, de a hatóságok erőszakos intézkedésével nem értek egyet, elvégre nem tömegek érkeztek hozzám, de így sem engedik a nyitást.”

 

“Az edzőtermek és a fitnesz stúdiók bezárása cseppet sem volt jó döntés, mivel nem csupán a fizikai egészség miatt hasznosak. Azért edzünk, hogy mentálisan is rendben legyünk.”

Bauert egyébként nem kisebb megtiszteltetés érte, minthogy a legdögösebb sportoló hölgyeket felvonultató magazinban, a Sports Illustratedben szerepelhet. Ezzel ő lett az első 50 évesnél idősebb modell, aki címlapra került az amerikai sportmagazinban.

Jodi rendszeresen tesz fel képeket a lélegzetelállító alakjáról az Instagram-oldalára, ugyanis hihetetlen eredményeivel másokat is szeretne inspirálni.

“Fél év múlva 60 éves leszek. Azért teszek ki magamról képeket, hogy motiváljam és inspiráljam a hölgyeket.”

“Ha én meg tudom csinálni, akkor mindenki. Nagyon sok fegyelemre, elszántságra és vágyra van szükség ahhoz, hogy sikeresen elérjük a kitűzött célt.”

Forrás: rt.com/Sport365.hu
Kép: Instagram / Jodi Harrison Bauer