Szilágyi Ildikót három napon át követte a kamera; riportfilm készül a versenyzőről.

(Dunavölgyi Zsolt fotója)

Egy új projekt, az EddzOkosan arca lett a debreceni Cutler Team személyi edzője és versenyzője, Szilágyi Ildikó. A többszörös bajnok sportmodell három napját nemrégiben végigfilmezte az EddzOkosan stábja, ennek kapcsán, és a szerveződés filozófiája után érdeklődve kerestük meg a kifogástalan alakú sportolót.

(Nemes Gergely fotója)

– Budapestről érkezett hozzám egy kollégám, Sörösi Tamás, aki az EddzOkosan brand alapító tagja. Ő kért fel nemrég, hogy legyek a projekt arca, az én segítségemmel is mutass meg a testedzést másképpen. Célunk minél több emberhez eljuttatni a mozgás örömét, és minél többeknek segíteni elindulni az egészséges élethez vezető úton. Mindehhez egy szakértői csoport támogatása biztosított. A terveink között szerepel több projekt indítása, mint például Plus Size projekt, a Menyasszony projekt, vagy az “50 az új 30” projekt. A projekt arcaként, szakmai vezetőként lettem tagja a csapatnak, az elmúlt napokban találkoztam a támogatóinkkal, pizzéria-, cukrászda- és kávézó-tulajdonosokról van szó ebben az esetben. Ezekről a találkozókról is készült kis film. A már említett Sörösi Tamás most három napon át filmezte az életemet, az edzéseimet, a munkámat, étkezéseimet – mondta a negyvenes anyuka az egyedi “valóságshow-ról”.
Az EddzOkosan nem a gyakorlatok helyes kivitelezését mutatja be elsősorban, hanem a háttérben húzódó fontos összetevőket, mint az étkezés, a megfelelő pihenés és a személyre szabott, okos időbeosztás.

A projektvezető az interneten talált rá a debreceni hölgyre, mint Tamás fogalmazott, “Ildikó értéket képvisel”. – Tetszett neki, hogy nem viszem túlzásba a posztokat a közösségi oldalon, de amit kiírok, annak van tartalma, mondanivalója. Felvettük a kapcsolatot, megismerkedtünk, és kiderült, hogy hasonló elveket vallunk a sportról, az életről – mondta a szakmai vezető.

(Nemes Gergely fotója)

Szilágyi Ildikó hitelességét az is adja, hogy számottevő versenyzői múltja van – többek között világbajnoki dobogós helyezés, abszolút bajnoki cím a Columbu Classicon, a Body Sport Kupán -, és mint mondja, jövője is, ugyanis ismét megmérettetésekre készül.
– A járvány miatt a tavaszi versenyek elmaradtak sajnos, pedig az utolsó pillanatig úgy készültem, hogy pódiumra állhatok. Most elkezdtem az őszi szezonra a felkészülést, ezúttal olyan szövetségek viadalain szeretnék elindulni, amelyeknél eddig még nem álltam színpadra, és a karakterem, fizikumom illik a mezőnybe. Egyelőre két itthoni verseny és egy külföldi van megcélozva, utóbbi világbajnokság lesz. A támogatói hátterem már megvan, tehát amennyiben megtartják a versenyt, akkor ki tudok majd utazni. Később folyamatosan érkeznek a versenykiírások, meglátjuk, mi fér bele még az ősszel.

(A főfotót Nemes Gergely készítette)

egeszsegedre.net