Manapság semmi nem az, aminek látszik, sokszor a fekete a fehér, az áldás az átok, a nő a férfi, mintha fordított világban élnénk. Ezért gondoltuk, hogy talán hatásosabb ha, ha népnevelés helyett összehozunk edzőtermi bunkósági etikettet. Szóval, hogyan lehetsz a legtaplóbb a “kondiba”. Jöjjön a 2. epizód!

Az elsőt itt olvashatod:

Így lehetsz a legtaplóbb a teremben (1. rész)

1. Dumálj! Megállás nélkül, mindenkihez, traktálj a sztorijaiddal mindenkit, aki csak el nem hajt. Elvégre a többiek sem edzeni jöttek a terembe, hanem azért, hogy szórakoztasd, vagy esetleg okítsd őket, edzésmódszerről, életvezetésről, üzleti életről vagy bármiről. Szeretni fog mindenki, az tuti!

2. Teljesen nyilvánvaló, hogy az egész pad miattad lett elhelyezve az öltözőben. Nyugodtan pakolj szét mindent, lehetőleg jó távol egymástól a holmikat: gatyát, törölközőt, shakert, táskát, hajzselét. A többiek úgyis szeretnek állva öltözködni egy zsebkendőnyi területen.

3. Ne köszönj vissza! Az gyengeség. Nyilvánvaló, hogy ha belépsz az öltözőbe, el sem bődülsz, pedig arra a tehén is képes. De amikor rád köszönnek, akkor se válaszolj, csak nézz keményen, mint a Terminátor, rezzenéstelen arccal. Nincs neked időd ilyen hülye protokáláris dolgokra, amikor baromi keményen edzel. Már vagy két hete.

4. Ne tisztálkodj túl gyakran, elvégre úgyis megizzadsz! Ha valakinek nem tetszik, hogy a pumára hajaz a belőled áradó ájer, akkor álljon odébb, van elég hely és elegendő gép a teremben. Ha valaki finnyás, ne eddzen!

5. Feszengj és nézz csúnyán! Járj lassan, mint komor bika, hogy mindenki féljen tőled, elvégre ez a cél, nem? Pózolgass a tükörben, szívd fel magad, jó lesz, meglátod. Dehogy fognak kiröhögni a hátad mögött, az hótziher, hogy tiszteletet vívsz ki ezzel. Vagy nem.