Úgy érzed, a te kedvenced a legviccesebb, legcukibb, legőrültebb? Szinte biztos vagy benne, hogy belőle is lehetne igazi film sztár?

Itt a lehetőség, hogy ez kiderüljön. Készíts egy jópofa fotót kedvencedről, töltsd fel oldalunkra és nevezd be a versenybe!
A győztes elnyeri a verseny fődíját, az 1 MILLIÓ forintos SZUPER GÁZSI-t és a vele járó ÁLLATI 3D szobrocskát, amelyet a nyertes kisállat készítenek. Továbbá szerepelhet egy készülő magyar videó klipben, amit Galler András ,Indián” nemzetközileg elismert videoklip rendező ajánlott fel. A versenyben az első 10 helyezettet díjazzuk!

versenybe csak saját házi kedvencet lehet nevezni, kivételt képeznek az állatmenhelyen élő állatok.  Ha nincs kisállatod, vagy esetleg saját benevezett kedvenced mellett szeretnél jótékonykodni, akkor nevezz be egy menhelyes állatot, népszerűsítve ezzel az adott állat örökbeadását. A versenybe bármilyen házi kedvencet be lehet nevezni nemtől, kortól, fajtól, fajtától függetlenül, Magyarország határain belül. A www.petcup.hu oldalon közönségszavazat dönti el, hogy a benevezett házi kedvencek közül ki a LEGNÉPSZERŰBB, ki nyeri a versenyt. A legtöbb szavazatot kapott házi kedvenc elnyeri a 2018 – as PETCUP-ot és a Fődíjat.

A PETCUP verseny szervezői határozottan tiltakoznak az állatkísérletek ellen! Részvételeddel csatlakozhatsz Te is egy olyan állatbarát közösségéhez, ahol az állatvédelem kiemelten fontos szerepet játszik! Ne maradj le, nevezz be most!

Nevezési határidő: 2018. szeptember 20. A jelentkezések időszakában szavazni a versenyzőkre nem lehet! Amikor véget ér a játékra való jelentkezés időszaka, akkor ezt a www.petcup.hu oldalon bejelentjük, illetve a versenyzőket is értesítjük, hogy a verseny első szakasza lezárult és megkezdődik a következő szakasz, a szavazás.

A szavazás időszaka – 2018. szeptember 21. – én 00:00:00 órakor kezdődik és 2018. szeptember 30. – án 23:59:59 óráig tart. Szavazni a www.petcup.hu oldalán lehet. A szavazás nincs regisztrációhoz kötve, bárki szavazhat. Egy személy egy kedvencre naponta 1 szavazatot adhat le. A szavazás időszaka alatt a www.petcup.hu oldalán folyamatosan követhető a verseny pillanatnyi sorrendje, kiemelve az első 10 helyet.

Eredményhirdetés: A versenyben az első 10 helyezettet jutalmazzuk. Az első 10 nyertes nevét és sorrendjét a www.petcup.hu oldalon tesszük közzé 2018. október 1. – én. A nyereményeket a Szervező 8 napon belül garantáltan eljuttatja a nyertesek címére.

10 nyertesről az eredményhirdetés után kérünk egy rövid bemutatkozó videót, amelyben megcsillanthatják egyéniségüket.

Mivel a versenyt figyelmébe ajánljuk filmkészítő cégeknek, filmrendezőknek, videó klip rendezőknek, így – a versenynek köszönhetően – több kedvenc is szerephez juthat, helyezéstől függetlenül! Reméljük, imádott zenekarod, énekesed klipjében vagy akár a mozivásznon láthatod viszont a család kedvencét!