Hihetetlen átalakulás 9 hét alatt? Mutatjuk a titkot! Szeptember 15-én 15 órától a Cutler Gymben személyesen is tájékozódhatsz! Ne tétovázz!

9 hét az életedből. Nem tűnik soknak, ugye? Nekünk azonban ennyi is elég ahhoz, hogy megváltoztassuk az életed. Hogy most tényleg le tudj fogyni, úgy, hogy közben formálódsz. Hogy a leadott kilók ne jöjjenek vissza, és hogy ez a három hónap sem neked, sem pedig a testednek ne legyen szenvedés. 

Az Életmód Club többet kínál, mint a túlsztárolt diéták és a lehetetlen fogyókúrák, amivel eddig nem sikerült lefogynod. Vagy ha sikerült is, visszahíztál. Ha pedig nem, a testedre nem éppen a feszes és a formás jelzők illettek. Sok helyen elronthatod: a sikerhez a tudatos táplálkozás, és a jól megtervezett edzés összhangja vezet! 

Mi profi sportolók működő diétáját és edzéselméletét dolgoztuk át nektek, ami garantáltan működik! Mielőtt megijednél a profi és a sportoló szavaktól megnyugtatunk: az alapoktól építjük fel a várat. Így ha soha nem sportoltál, és az edzőtermek világa idegen számodra, mi vagyunk a legjobb megoldás! 

Elmondjuk neked mit, mikor, hogyan és mennyit kell enned, hogy elégedettség töltsön el amikor tükörbe nézel. Sőt, interaktív oktatásunkon azt is megtanítjuk, hogyan készítsd el az ételeidet! Minden hónap első hetében edzőink segítségével ismerkedhetsz az edzőteremmel, a gépekkel, a gyakorlatokkal, és a saját határaiddal. 

Sőt, elméleti oktatásokon is részt veszel majd.Azért, hogy ne csak azt tudd mit kell tenned, hanem azt is, hogy miért! A programot úgy építettük fel, hogy soha ne maradj egyedül. Ugyan egyénileg járjátok az utat, a csoport húzóereje és profi szakembereink teszik könnyebbé számodra a 12 hetet. 

Az Életmód Club ugyanis nem egy online rendszer, online tananyaggal. Napi kapcsolatban leszel velünk, és mindenki a te sikereidért fog dolgozni! 

Most, hogy tudod a lényeget, könnyelműen legyinthetsz miközben arra gondolsz, hogy “na, megint egy hamis ígéretekkel kecsegtető fogyiklub”. Azonban mi jóval többet kínálunk ennél. Egy egészen új életet, új életvitelt. Ami rendszert visz a hétköznapjaidba, erősebbé és energikusabbá tesz, kitartóbbá, boldogabbá mindezt úgy, hogy közben formálódsz is. 

Hogy mi erre a garancia? A közel 11 tonna zsír, amit az eddigi klubtagok együtt leadtak. Úgy, hogy közben nem veszítettek izmot. 

Ha még mindig kételkedsz, látogass el a Facebook-oldalunkra: előtte-utána fotóink magukért beszélnek! A szebb test mellett valami különlegeset is felfedezhetsz a képeken: az utána fotókon felbukkanó őszinte, elégedett mosolyt a klubtagjaink arcán. 

Meggyőző, igaz? Mire vársz még? Tedd meg az első lépést azt új életed felé, jelentkezz most – a többit pedig bízd ránk! 

Szombaton 15 órától a debreceni Cutler Gymben is elindul a program, hallgasd meg te is az első előadást!

Mi az Életmód Club?

Az országos szinten egyedi, komplex program a fogyni, hízni és formálódni vágyóknak is egyaránt segít már 13 városban.

Az Életmód Club a teljes életmódváltáshoz ad segítséget egy csoportos program keretein belül. Az a célunk, hogy a sport és a helyes táplálkozás a klubtagok életének részévé váljon. Hogy ne tehernek érezzék a fittebb életet, hanem a program végére természetes legyen számukra.

Tulajdonképpen bárki jelentkezhetett, aki változtatni akart: túlsúlyos, sovány, és olyan is, aki az egészségügyi problémáit szerette volna megoldani az életmódváltással.

A program országos szinten egyedi, nincs ehhez hasonló. A tagok ugyanis nemcsak egy-egy diétát, edzéstervet és üres ígéreteket kapnak. A 9 hetet három ciklusra bontottuk fel, minden ciklus első hetében edzővel sajátítják el a gyakorlatok helyes kivitelezését, és ismerkednek meg az egyre nehezedő, személyre szabott edzésterveikkel.

Utána két hétig önállóan edzenek, kilépnek a saját komfortzónájukból. A diétájuk szintén egyénre szabott, mindannyiuknak más.

Minden városban egy úgynevezett InBody testösszetétel-méréssel indul a program. A startnapokon a mérésen túl „előtte” fotó is készül a klubtagokról, ami a program végeztével az „utána” fotó elé téve hűen szemlélteti majd a változást. Az elemzések után került sor az első elméleti előadásra is.


A tagok az iránymutatásunk alapján, saját ízlésük szerint maguknak számolják ki és állítják össze az étrendet. Idén ebben már nagy segítségükre volt ebben a saját kalkulátorunk, amihez kizárólag nekik van hozzáférésük.

Mi az Életmód Club sikerének a titka?

Az, hogy a programunk megalkotása során profi testépítők és fitness-versenyzők módszerét dolgoztuk át a hétköznapi ember számára. A tagok versenyfelkészülésből átemelt alaptéziseket kapnak. Olyanokat, amelyek a versenysportolóknál már beváltak, bizonyítottak, mind diéta, mind pedig izomtömeg-növelés terén. A tagok nem egy sztenderd divatdiétát kapnak, mellé egy általános edzéstervvel ami vagy működik, vagy nem. Az étrendünk fehérjediétán alapszik.