Az újságíróként és személyi edzőként is dolgozó Tamás Rita facebook-oldalán, a “Ne pánikolj, sportolj” címűn osztotta meg az alábbi gondolatokat. Hasznos tanácsok egy példaképtől.

“5 TIPP, ha megtorpantál, mélypontra jutottál, vagy ha a végsőkig elkeserít a sorsod:
▶️ 1. Elevenítsd fel életed legrosszabb pillanatait! Erőt fog adni, hogy most nem annyira rossz, mint akkor volt, plusz az a tény is ösztönözhet, hogy abból is kijöttél!
▶️ 2. Keress meg, vagy hívj fel egy ismerősödet, akinek rosszabb, mint neked, segíts neki! Dupla terápia: neked is jót tesz, hogy mással jót tettél, plusz eltereled a figyelmedet a saját gondodról.
▶️ 3. Próbálj meg egy konkrét célt kitűzni magad elé, aminek elérése gyógyírt jelenthet a gondjaidra! Ilyenkor pláne ne aprózd el magad, légy összeszedett, ne egyszerre ezerfelé keresd a megoldást.
▶️ 4. Írd össze azokat az adottságaidat, amelyek segíthetnek e cél elérésében! Ezt a papírt ragaszd egy jól látható helyre a lakásban, erősítsd magad ezen a módon is.
▶️ 5. Ha az elején negatív inspirációra ösztönöztelek, most pozitívra foglak: gyűjts magad köré pozitív embereket, motiváló gondolkodókat, kerüld az üres szavakat, csak valódi, velős tartalmak képesek hosszútávra szóló változást előidézni benned!
HAJRÁ!”

Fotó: Facebook

https://www.facebook.com/tamas.rita.ne.panikolj.sportolj/?hc_ref=ARSOb7AWKeUMMKA8EtHk5_dDNeYpC6f–XOp7ty60lUSImpjwyE8obEsBTH-N-yXL10&fref=nf&__tn__=kC-R