A hölgy Kathryn Mayorga, aki azt állítja, hogy az Európa-bajnok labdarúgó 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában erőszakolta meg.

Kathryn Mayorga állítja, C. Ronaldo megerőszakolta őt (Fotó: Spiegel)

A német lap arról ír, hogy a nő és Cristiano Ronaldo aztán 2010-ben Nevada államban egy szerződést kötött, melynek értelmében a most 34 éves hölgy csöndben marad, cserébe pedig 375 ezer dollárt kap.

Ezt a megállapodást támadja most a nő és ügyvédje egy navadai polgári perben. A hölgy azt mondja, hogy Ronaldo análisan erőszakolta meg, majd az eset után a labdarúgó megkérdezte, vannak-e fájdalmai, majd azt mondta neki, hogy 99 százalékban jó fiú, és nem tudja, mi a helyzet a maradék egy százalékkal.

A nő azt állítja, hogy féltette saját magát és családját, ezért írta alá a megállapodást, de a pénz nem segítette az életét. A hölgy most felmondott a munkahelyén (tanítónéni volt egy általános iskolában), mert elmondása szerint minden energiájára szükség lesz.

Cristiano Ronaldo tagadja a vádakat, ügyvédje szerint alaptalanul, igazságtalanságokkal vádolták meg ügyfelét és sértik a személyiségi jogait.

(NSO.HU)