Sokan irigylik azokat a színészeket, színésznőket, akik szuperhősöket alakítanak. Pedig keményen meg kellett küzdeniük azért, hogy szuperizmos hősök legyenek.

Josh Brolin

Az 50 éves színész bizonyította, a kor nem akadályozza meg abban, hogy jól nézzen ki. Brolin a Deadpool 2-ben kapott szerepére keményen edzett, amit folyamatosan dokumentált Instagram-oldalán. Az étrendjében is változásokat vezetett be, elhagyta a cukrot, lisztet, kenyeret, tésztát.

Jason Momoa

A Trónok harca sorozat Khal Drogója félelmetes külsővel hívja fel magára a figyelmet, és az ember azt gondolná, hogy az őt alakító színész éjjel-nappal edz. Nos, Jason Momoa valóban szeret sportolni, de még így is nagy meló volt, hogy néhány szerepére még izmosabb testre tegyen szert. Előfordult, hogy másfél hónap alatt kellett 25 kiló izmot magára építenie. Naponta 2-3 edzésen is részt vett. Momoa a konditermi tréningek mellett sokat biciklizett, és falat mászott.

Gal Gadot

A 33 éves színésznőnek sem adták ingyen a Wonder Woman szerepét. Gadot célja az volt, hogy a forgatásokra olyan izmos, szálkás legyen a teste, mint egy sprinteré. Gadot súlyzós edzésekkel növelte az izomtömegét, kardioedzésekkel az állóképességét. Ha olyan városban szállt meg, ahol nem volt konditerem, a hotelszobájában edzett. Gadottal a rendező és az edzője is elégedett volt, a színésznőnek sosem volt kifogása a tréningek ellen.

Dwayne Johnson

csupasport.hu-n írtunk már az amerikai színész-pankrátor edzéstervéről. A Szikla nagyon komolyan készült Herkules szerepére. Heti hat napot edzett, már hajnal négykor futott, aztán súlyokkal növelte izmait. Naponta hétszer evett – sovány fehérjét, zöldséget, burgonyát, salátát és rizst.

Scarlett Johansson

Annak ellenére, hogy az amerikai színésznőnek mindössze öt hete volt, hogy felkészüljön a Bosszúállók című filmben kapott Fekete Özvegy szerepére, nem okozott csalódást. Johansson szinte beköltözött egy edzőterembe, és naponta másfél órás tréningeken vett részt. Bevallása szerint mindig félve vette fel a Fekete Özvegy jelmezét, aztán, amikor felhúzta a cipzárt, és jó volt rá a ruha, megnyugodott.

(csupasport.hu)