Hosszabb riposztot közölt vasárnap este facebook-oldalán a testépítő bajnok Bereczki Krisztián, amikor nemrégen esett ki az Exatlon Hungary című műsorból. A bodys Nagy Gergely Milán, Miért esett i a “gyúrós fickó”? című cikkére reagált. Az újságíró tulajdonképpen azt a konklúziót vonja le, hogy egyáltalán nem meglepő Bereczki kiesése, s hogy “az erőn kívüli egyéb képességei messze elmaradnak a korosodó amatőr vagy hobbisportolókétól. És ezt igen nagy mértékben a gyúrásnak köszönheti”.

Íme Bereczki Krisztián válasza:

“Kedves Nagy Gergely Milán! Köszönöm ezt a rendkívül igényes cikket! A felpumpált testű jelzőnél intelligencia téren, már el is véreztél nálam 🙂 Egy laikus is tudja, ilyen nem létezik….Ha valaki izmos (versenyzői fizikum, átlagon felüli izomzat) annak a vázizomzata fejlett nagyon, pumpált és műizom nincsen 😉 ezt személyesen is megtekintheted!

Csak gondoltam adok némi felvilágosítást, ha újságíróként nem rendelkezel ennyi alap intelligenciával 🙂
Megnyugtatlak, se az állóképességemmel, se a gyorsaságommal nincs baj!
Az egy dolog, a pályán a fizikumom mérete sokszor hátrány volt, mivel a pálya nem rám van szabva, így sokszor szűkösen fértem el! Említed, hogy két három km-t sem tudnék futni, el kell szomorítanom téged, mert akár 8 km is nagyon könnyen lemegy. Ha esetleg gondolod, bármikor megnézheted;) erre Kathi Bela is rá tudna cáfolni, aki szintén jó futó hírében áll!
A fekvőtámaszról pedig csak annyit, ha te ebben mérsz relatív erőt és akármilyen erőt, gratulálok 🙂 Szerintem egy sporthoz nem értő ember sem próbálna ezzel mérni, neked sikerült, ehhez külön még egyszer szeretnék gratulálni😁!
De a te tiszteletedre Gergővel meg Norbival megnézzük és videóban eljuttatjuk hozzád, hogy meg legyen az örömöd!”

Mindenki maga döntheti el, hogy kinek van igaza. Mi azért Bereczki Krisztián oldalára állunk…

(fotó: haon.hu)