Keményen dolgozik Joseph Baena, hogy olyan híres testépítő váljon belőle, mint édesapjából, Arnold Schwarzeneggerből. A fiú a hétszeres Mr. Olympia házasságon kívül született gyermeke.

Arnold Schwarzenegger legfiatalabb gyermeke, Joseph Baena házasságon kívül született, s külsőleg és belsőleg is nagyon hasonlít az egykori akcióhősre, Kalifornia korábbi kormányzójára. A fiú még csak 21 esztendős, de ugyanúgy megszállottja a testépítésnek, mint édesapja, órákat tölt a konditeremben, hogy minél izmosabb legyen. Az eredmény önmagáért beszél, elég csak Instagtam-oldalán megnézni a fotókat. Némelyik képen pedig ugyanúgy pózol, mint anno a hétszeres Mr. Olympia.

 

Joseph úgy pózol, mint az apja

 

„Arnold nagyon büszke és izgatott, hogy Josephet ennyire érdekli a testépítés. Melengeti a szívét, hogy fia a nyomdokaiba lépett, ráadásul ugyanabban a konditeremben edz, ahol ő is évekig készült a versenyekre. Joe pedig nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy közös edzéseken tanulhat az édesapjától, minden idők legjobb testépítőjétől” – idézte a Hollywood Life Schwarzeneggerék egyik ismerősét.

Baena az Instagram-oldalra fel is töltött olyan videót, amelyen együtt edz édesapjával.

„Mindig 100 %! – írta a képhez, és hozzátette, „Pláne akkor, ha a főnök itt van.”

Schwarzeneggerről 2011-ben derült ki, hogy házasságon kívül született egy fia. A sztárnak 1997 szeptemberében a felesége szült fiút, majd öt nappal később házvezetőnője világra hozta Josephet.

Állítólag Schwarzi is csak 7-8 évvel később tudta meg, hogy Joe az ő gyermeke, amikor egyre jobban kezdett hasonlítani rá. Mindenesetre 2011-ben a nyilvánosság előtt is kiderült, Schwarzeneggert pedig a történtek után elhagyta a felesége.

„Fantasztikus fiú és remek edzőpartner vagy. Egyre erősebb és okosabb leszel, én pedig nagyon büszke vagyok rád” – írta egyik közös képükhöz Schwarzenegger az Instagramon.

Arnold Schwarzenegger nagyon büszke fiára (hátul) /Fotó: AFP

(csupasport.hu)