Ezeken a képeken rá sem ismernél a mára sikeres karriert befutott termetes sztárokra!

Egyáltalán nem mindenkinek adatik meg, hogy tekintélyes termetet és irigylésre méltó izomtömeget kódoló génekkel jöjjön a világra, és viszonylag kevesen mondhatják el magukról, hogy különösebb erőfeszítéssel is látványos fizikummal rendelkeznek. A legtöbben bizony nem ilyen szerencsések. Az alábbi srácokat tipikusan olyan testalkattal verte meg a természet, hogy tutira nem egyszer végezték az öltözőszekrénybe gyömöszölve, de akaraterejüknek és elszántságuknak köszönhetően, időt és fáradtságot nem kímélve szép lassan brutális fizikumot építettek.

Kaep.jpg

COLIN KAEPERNICK

Kaepernick baseballos évei alatt ösztövér, hórihorgas srác volt, akit egy kisebb szél is felborított. Amikor viszont az NFL-hez igazolt, a rossz nyelvek addig szapulták, hogy egyszer csak megelégelte, és úgy döntött, jelentős izomtömeget felpakolva hallgattatja el a kételkedőket. A szezonon kívül heti hat alkalommal brutál 4-5 órás edzéseket nyomott, és programjának oroszlánrészét hagyományos súlyzós edzés tette ki, amit gumiszalaggal végzett gyakorlatokkal egészített ki. Egyik kedvence mindig is az egykezes súlyzóval végzett egylábas román felhúzás volt. Colin figyelemre méltó növekedésének másik „titka” pedig természetesen afehérjedús étrend. A változás mértéke eleinte még aggasztotta egykori edzőjét, Jim Harbaugh-ot, aki óva intette az eredetileg gazella termetű Colint a „túl sok izomtól”. Colin ettől kezdve arra törekedett, hogy anélkül növelje erejét és izomtömegét, hogy veszítene rugalmasságából, sebességéből és agilitásából, és természetesen győztes mentalitásából.

Lilly.jpg

BRANDON LILLY

Brandon Lilly az egyik legnagyobb és legkeményebb erőemelő a pályán. Lilly raw összesített teljesítménye a 3 gyakorlatban (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) meghaladja a 2000 fontot, azaz mintegy 907 kilót. De Brandon egyáltalán nem volt mindig ilyen. Elég nehéz elhinni, hogy a kép bal oldalán is őt látjuk, amint zsenge 20-as éveit tapossa valami jelmezbálon. Lilly a legendás erőemelő, Louie Simmons karmai között edződött meg, aki napi 7-8000 kalóriát írt neki elő. Gigantikus számok, brutális izmok: Brandon Lilly…

Hardy_0.jpg

TOM HARDY

Batman nemezise, egyben a képregényuniverzumok egyik legrettegettebb főgonosza, Bane megtestesítője, az egykori tengerészgyalogos és ketrecharcos Tom Hardy mindig képes önmagát túlszárnyalni. A brit színész az olyan hagyományos összetett gyakorlatok híve, mint a guggolás, fekvenyomás és a felhúzás, és napi 4000 kalóriás étrendet követ. Az általános javaslatokkal ellentétben Tom a folyékony formában bevitt kalóriák híve, és rengeteg fagyit, shake-et, tejet és mogyoróvajat fogyaszt, és azt az elvet vallja, hogy az ember egyen annyi pizzát, amennyi csak belé fér. Lehet, hogy nem ez a legbölcsebb tanácsa, de elnézve a méreteit, neki kétség kívül bevált.

dwightglass.jpg

DWIGHT HOWARD

Dwight Howard jelenléte félelmetes a pályán. A 30 éves Howard szinte minden szabadidejét a vasak közt tölti, és mindent megtesz azért, hogy csúcsformában lehessen. Jelenleg 166 kilós fekvenyomással büszkélkedhet, ami egyébként a kedvenc gyakorlata. Howard számára a súlyzós edzés a megkérdőjelezhetetlen és elengedhetetlen módja annak, hogy ne sérüljön le egykönnyen a pályán. A 206 centi magas, 120 kilós kolosszus Howard jelenleg az NBA egyik legjobb lepattanószedője.

Thor_0.jpg

HAFTHOR BJÖRNSSON

Trónok Harca sztárja, „A Hegy” vagy „Thor” néven ismert izlandi behemót, aki nemrég söröshordó dobásban állított fel irgalmatlan rekordot, egész egyszerűen rettenetes fizikummal rendelkezik, és az „előtte…utána” átváltozás nagymestere. Pályafutását azonban ő is cingár kosárlabdajátékosként kezdte, de mindössze két év leforgása alatt mintegy 90 kilót pakolt magára a mára 200 kilós óriás. Napi fehérjebevitele ép ésszel szinte felfoghatatlan, ugyanis étkezésenként csaknem 1 kg húst fogyaszt el! Björnsson e hihetetlen metamorfózisnak köszönhetően indulhatott a Világ Legerősebb Embere versenyeken, és indíthatta el színészkarrierjét. Jelenleg ő Izland legerősebb és a világ 3. legerősebb embere.

(muscleandfitness.hu)